BAKGÅRDEN BAR & SPISERI

Kjøpmannsgata 40
7011 Trondheim

 
 
 

OM OSS

Primært henter vi vår inspirasjon i det spanske kjøkkenet, men benytter oss av kortreiste råvarer fra lokale leverandører så langt det er mulig. Vår visjon er å gi våre gjester en smaksopplevelse av ypperste kvalitet, der norske råvarer med en eksotisk vri er hovedingrediensene.

Våre gjester kan selv sette sammen småretter etter eget ønske, eller man kan velge en av våre menyer satt sammen av våre erfarne kokker. Vi har i tillegg et bredt utvalg av vin, og dessuten Trondheims luneste uteservering.

 

SMILEFJES


Et smilefjes fra Mattilsynet viser hvordan vi vurderer viktige forhold som hygiene, rengjøring og vedlikehold på en kafé eller restaurant.

Her finner du vår score

 
 
 

HISTorien

Bakgården åpnet dørene i 2009 som Trondheims første tapasrestaurant. Restauranten ligger lokalisert i hjertet av byen med kort avstand til blant annet byens største konsertscene, Olavshallen.

Skinke_preview.jpeg
 

HVA GJESTENE SIER OM OSS

- Var på utkikk etter et godt sted for en matbit. Gode lokale råvarer, bra utvalg og moderat priset. Kommer absolutt tilbake! 

- Vi var 2 ungdommer og 2 voksne. Ungdommene valgte single retter mens vi voksne valgte meny 4. Vi ble traktert av ei veldig hyggelig og kunnskapsrik jente. Tapas en var utrolig god og vår kresne 13 åring var mett når vi var ferdig☺ kaffe og dessert var prikken over i'en. Har vært her før og samme gode kvalitet gang på gang. Et must ved et Trondheim's besøk.

- Hyggelig sted med betjening som gjør sitt ytterste for at gjestene skal ha det bra. Lurt å velge mest mulig samme meny ved bordet, for det er mye mat og blir mange fat å holde orden på😉

 

 
 

SPØRSMÅL?